INTERIEURSTYLING

Stylen is een vak apart, we vinden het heel gewoon dat de timmerman en de schilder in ons huis aan het werk gaan, maar met de komst van deze vakmensen is het huis nog niet af!

 

VAKMANSCHAP

Zo kan een vakkundig stylist u helpen met de goede verlichting (een verlichtingsplan) kleuren en stoffen combinaties samenstellen, (kleuren en materialen plan) mooie accessoires op de goede plek, enz.  Kortom samen tot een plan komen, waarbij uw persoonlijke smaak en vakmanschap een combinatie vormen die maakt dat uw interieur als een heerlijke deken om u heen valt.

 

PERSOONLIJK

Luz. Interieurstyling onderscheid zich omdat ze een styling maakt die past bij u als persoon. Houdt u van de natuur, dan kan dat heel mooi verwerkt worden in een styling, met natuurlijke kleuren en materialen.

Leest u graag, dan zal een boekenwand met een leeshoek een prachtige eye catcher zijn. Door middel van een inventarisering (wat zijn uw hobby's, hoe gebruikt u het huis, waar loopt u tegenaan, wat vind u belangrijk) en een moodboard, om uw eigen stijl te ontdekken gaat u een nieuw avontuur aan.

 

EEN HUIS WORDT “THUIS”,                        

Een goede styling is als de lijst om een schilderij, alles wat daarbinnen valt, komt prachtig tot z'n recht. En u gaat ontdekken dat een huis, een thuis is geworden.                 

 

EEN ADVIESGESPREK

 Een advies gesprek is om te kijken wat ik voor u en uw huis kan betekenen het is kosteloos en vrijblijvend. Ik denk met u mee en ik kan het karakter en de potentie van het huis zien.

Naar aanleiding hiervan kan ik u advies geven over een passende styling en een prijsopgave.

 

Als u mij een berichtje stuurt, lijkt het me leuk om langs te komen en te zien wat ik voor u kan doen, met vriendelijke groet,

 Ineke van der Woude - Wiersma.

 

 

 

 

 

 

 

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Ineke
Foarstrjitte 65
9271KG De Westereen

0511443626
 • Ineke weet waar een potentiële koper naar kijkt in een foto en speelt hier goed op in.

  Wessel Meinsma
 • Hey Ineke, heel leuk gedaan! En inderdaad, heel makkelijk te realiseren!

  Elske Bakker
 • Heel erg prettig,

  Inka Boersma
 • Gefeliciteerd, je hebt de hoogste score gehaald die ik ooit op dit onderdeel gegeven heb.

  OPLEIDING DOCENT

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.