DIENSTEN

IS DE WONING VERKOOPKLAAR?

Wist u dat 90% van de kijkers al in de eerste minuut besluit of het huis een kans krijgt?  Een goede voorbereiding is daarom erg belangrijk, zowel voor een spoedige verkoop als ook voor het handhaven van de vraagprijs.

GASTVROUW

Gastvrouw en/of Stylen voor de Open Huizen Dag.

De Open Huizen Dagen zijn voor de cliënten spannende dagen, ziet alles er wel goed uit, wat te doen als we belangstelling hebben, kortom je kunt dan wel iemand gebruiken die even langskomt en meekijkt en meedenkt, hier en daar nog even een paar tips en een kleine herschikking (toch nog even de honden mand uit het zicht). Een gastvrouw kan de makelaar hierbij veel werk uit handen nemen.

 

STYLING OP MAAT 

PRESENTATIE

Een huis verkopen kan erg ingrijpend en spannend zijn! Wilt u als makelaar betrokken zijn, overweeg dan eens om uw klanten een informatieve presentatie aan te bieden.

Zo kan de klant in korte tijd op een eenvoudige manier inzicht krijgen over het presenteren van het huis voor de verkoop, en wat er allemaal bij komt kijken.  

Heeft u belangstelling, ik beantwoord graag uw vragen, of kom langs voor een vrijblijvend gesprek,

Ineke van der Woude Wiersma,

Mail of bel: 06- 5335 4584     

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Ineke
Foarstrjitte 65
9271KG De Westereen

0511443626
 • Ineke weet waar een potentiële koper naar kijkt in een foto en speelt hier goed op in.

  Wessel Meinsma
 • Hey Ineke, heel leuk gedaan! En inderdaad, heel makkelijk te realiseren!

  Elske Bakker
 • Heel erg prettig,

  Inka Boersma
 • Gefeliciteerd, je hebt de hoogste score gehaald die ik ooit op dit onderdeel gegeven heb.

  OPLEIDING DOCENT

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.