EEN GOEDE EN SLIMME INVESTERING

Een huis verkopen is voor veel mensen de grootste financiële transactie in hun leven. Hier sta je niet altijd bij stil! Eenmaal uit handen gegeven, ben je niet meer zo betrokken bij de verkoop van je oude huis, je vertrouwt op een goede afloop en je bent vol van  de plannen voor het nieuwe huis.

 

Er is een uitspraak die zegt "alles wat aandacht krijgt dat groeit", en dit klopt, zo ook voor dingen die je wilt verkopen of het nu een auto is of een huis. Hoe mooier de auto er voor staat hoe sneller je hem verkoopt en hoe meer je er voor kunt vragen. Bij een auto kan dit gaan om honderden euro's, maar bij een huis gaat het al snel om (tien)duizenden euro's. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het loont om in je huis te investeren voor de verkoop en het mooie is je hoeft het zelf niet te doen, er zijn specialisten op dit gebied die je alle werk uit handen kunnen nemen. Een styling kan altijd uit en het kan je in korte tijd veel geld opleveren (zowel door een snellere verkoop als door een hogere vraag prijs).

Een voorbeeld uit de praktijk,

Het betrof een rietgedekt woon boerderijtje met een gedateerde inrichting in een klein dorp.  De erfgenamen zetten het te koop, maar na drie jaar waren ze ten einde raad er was wel belangstelling maar steeds opnieuw haakten de kopers af. Aan de prijs kon het niet liggen want die was in verhouding erg laag. Er werd besloten om voor een vastgoedstyling te gaan.  Het huis werd helemaal opgeruimd, ook de gordijnen en vitrage werden weggehaald daardoor ontstond er een ruime lichte woonkamer. De kamer werd vervolgens wit gesaust, zodat het weer lekker fris rook. Nieuwe  vloerbedekking in de keuken, alle kleine reparaties verholpen en een aantal moderne accessoires geplaatst.

Er werden nieuwe foto's gemaakt met een nieuwe (veel reeëlerer) vraagprijs, en  binnen drie maanden was het huis verkocht tegen een veel hogere prijs.

 

Waar lag het aan?

1 Mensen vinden het leuk om eerst even bij het huis naar binnen te kijken, maar als het nog bewoond lijkt nodigt dit niet uit. Door het verwijderen van de gordijnen voelen mensen zich vrij om even naar binnen te kijken.

2 Een gedateerde inrichting vinden jongere kopers niet aantrekkelijk.

3 Een rooklucht kan heel afstotend zijn.

4 Veel kleine achterstalligheden geven de koper het idee dat er nog heel veel aan het huis moet gebeuren.

5 Een paar moderne accessoires kan de koper helpen om zichzelf in het huis te zien wonen.

 

Wilt u ook weten of een vastgoedstyling voor uw huis geschikt is, stuur dan een berichtje en ik neem  zo spoedig mogelijk contact met u op.

 "Het lijkt me leuk om u te helpen",  Ineke van der Woude - Wiersma,

Gecertificeerd en bekwaam stylist.

 

 • * velden zijn verplicht.

 

 

 

 

Contact

Ineke
Foarstrjitte 65
9271KG De Westereen

0511443626
 • Ineke weet waar een potentiële koper naar kijkt in een foto en speelt hier goed op in.

  Wessel Meinsma
 • Hey Ineke, heel leuk gedaan! En inderdaad, heel makkelijk te realiseren!

  Elske Bakker
 • Heel erg prettig,

  Inka Boersma
 • Gefeliciteerd, je hebt de hoogste score gehaald die ik ooit op dit onderdeel gegeven heb.

  OPLEIDING DOCENT

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.