KLAAR VOOR BEZOEK OF KLAAR VOOR DE VERKOOP?

BEZOEK OF KOPERS?

Alles is netjes en schoon, de lichtjes zijn aan en de geur van verse bloemen en zelf gebakken appeltaart vullen de kamer, klaar voor bezoek!  Ja, dat hoort er allemaal bij, maar een woning klaar voor bezoek is niet hetzelfde als een woning die  klaar is voor de verkoop.

 

STYLEN EEN VAK APART

Is er voldoende in huis én tuin opgeruimd, zodat de aspirant koper de potentie van het huis ziet? Hebben de kamers duidelijke functies of zie je door de bomen het bos niet meer. Is er een oplossing gezocht voor die grote kast die alle aandacht trekt, en de kamer onnodig donker en klein maakt?

 

STYLING SMALL

Een Small Styling is een styling waarbij ik met u door en om het huis ga en aanwijzingen en tips geef die uw huis ten goede zullen komen. U kunt deze dan zelf verder uitwerken, deze uitvoering krijgt u ook per email toegestuurd zodat u het allemaal nog eens rustig door kunt nemen.

 

EEN VRIJBLIJVEND EN KOSTENLOOS ADVIESGESPREK

Een advies gesprek is om te kijken wat ik voor u en uw huis kan betekenen. Ik denk met u mee, ik kan zien wat een verkoop tegen houdt en waar u het beste op in kunt zetten. Ik geef vrijblijvend advies over welke oplossing het beste bij uw huis past en het tarief wat daarbij hoort.

 "Het lijkt me leuk om u te helpen",  Ineke van der Woude - Wiersma,

Gecertificeerd en bekwaam stylist.

 

 • * velden zijn verplicht.

 


 

 

 

Contact

Ineke
Foarstrjitte 65
9271KG De Westereen

0511443626
 • Ineke weet waar een potentiële koper naar kijkt in een foto en speelt hier goed op in.

  Wessel Meinsma
 • Hey Ineke, heel leuk gedaan! En inderdaad, heel makkelijk te realiseren!

  Elske Bakker
 • Heel erg prettig,

  Inka Boersma
 • Gefeliciteerd, je hebt de hoogste score gehaald die ik ooit op dit onderdeel gegeven heb.

  OPLEIDING DOCENT

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.